Kandungan 8 minggu 4 hari kelua darah sikit ??

Normal ke klua drh skit ?? Sbab tak pernah mcm ni ke saya yg active sngat sbab tak ada alahan .. tadi pagi cek ada skit lepas tu tak de lagi .. risau juga ada spa2 mcm syaa mcm ni??

2 Các câu trả lời

awak keluar darah merah ke coklat eh.. Sye baru 8 week.. tgh mandi tadi cuci keluar mcm coklat..sbb sye bekerja mungkin berdiri lame Kut.. tpi keluar sikit2 je ..

2y trước

Warna coklat awk… tapi tak bnyak skit je .. mungkin la kot sbab sya pun kuat bjln …. Tapi tak de skit perut apa Smua kan .. ??

Pergi klinik awak . Jangan banyak bergerak , rehat2 kan badan tu .. jangan buat kerja sangat . Tapi yg penting ke klinik tauuuu

2y trước

Tapi saya ada ambil duphaston da mungkin smlm sya stress sngt .. hari ni tak de dh drh tu … hurmm… kna pgi klinik juga ke ??