naik berat

Normal ke klo prgnant baru 5week tp berat naik 4kilo dah ? #selalulapar

29 Các câu trả lời

Kusss semangattt Jaga mkn mama ye.. Tp sementara xde alahan ni Makan jela.. Naik bnyak Sgt nti Misi marah

Sy pn brt naik mnddak rsaunye klu kne gdm...mggu dpn br nk buka bku....bru 9w brt dh 64 sblm prgnt brt 60

Bestnya. Sye ni 42 je berat. X naik2.. Huhu.. First bukak buku dr dh refer pakar.. Sbb bmi bawah 19 hwaaaaa

5y trước

Sy pun bukak buku berat 42.. minggu lepas turun 1kg..muntah..makan sikit..xde selera makan..😭😭

Untung berat naik ..dari saya.. Trimester 1 berat badan menurun 5kg.. Acano..selera takde langsong..

Naik berat badn tu normal. Tp sis kene jage pemakanan, klu naik terlalu byk kang problem jugak. Haha

Awal sgt naik berat tu dear. At least 2kg je boleh naik dalam sebulan. Nt kena minum air gula awal .

sy mggu kelima ni asik nk makan je kejenyeee..tp timbang x naik..ke mkn kuantiti sikit tp kerap...

Sy nk masuk 10w berat turun.. risau jgk.. dh underweight..makan sikit..muntah..xde selera sgt

Mkan juga sis tapi biar sikit2x sia lbih baik kunyah2x tempe dn ikan bilis..bila rsa lapar..

Untung awak, saya 5 weeks ni asyik ilang selera mkan. Tgok mkanan jer dah mual 😔😔