sakit perut

Normal ke klau sakit perut at ulu hati menucuk2 pinggng pun cm nk patah sakit sgt...ade x ubat buat hilangkn sakitnye..siapa prnah kne nk buat pape pun xselesa.. Sye baru 7weeks..

1 Trả lời

Normal tu. Cuba elakkan makanan pedas. Boleh slowly tekan kat atas perut (dekat dengan hati) diantara tulang rusuk kiri dan kanan. Kemudian teruskan tekan bahagian kiri (just follow bentuk tulang rusuk tu). Tekan seketika dan ulang. Pastikan selalu baring sebelah kiri juga. Semoga membantu.