kurang gerak waktu siang

normal ke klau 23week bby kurang gerak waktu siang. tp mlm bby aktif

36 Các câu trả lời

Sama je dengan baby diana... Nanti lepas masuk trimester ke tiga.. Siang malam pagi petang aktif nya hahahha

Sya da 35weeks bby mmg kurng ckit gerak siang.. tp kalo mlm start lps mgrib mmg wktu dia wrestling dlm perot

normal sis..mcm sy msa mengandung siang kurang aktif bila mlm terlbh aktif 😅 mcm main bola 😂

Sama la cam sy..siang hari x brp aktif sgt tp bila malam..aktif sgt..x tau la duk menari ape kt dlm😆

5y trước

Coml nyee😂

Normal wak , saya ni 20w pun malam dan awal pagi baby active . Alhamdulillah nikmat . 😊

Saya rasa baby betul2 gerak time dah 28 minggu keatas ..awal dari tu sesekali jer rasa ..

sy plak bila duduk dia aktif bila berdiri x bnyk grk plak...tp normal mlm lg bnyk grk

Saya pun sama waktu mahgrib....je sampai ke malam aktif betul. .siang tkde pulak...

Sama.. Saya pun 23 weeks.. Malam je, baby aktif bukan main.. Tapi siang, kurang..

Sama laa sya dh 30 minggu. Nk kira gerak die pon ssh. Sbb aktif mlm jee..