batuk dan muntah di awal kehamilan?

normal ke kerap batuk dan muntah di awal kehamilan?

15 Các câu trả lời

nor sis.. tp mcm sy, awal pregnt sy xmunth.. suami y munth2🤭😅 msuk 3bln lps tkr ubt sy plx kne .. dgn slesema n bersin truk selsema 2mggu non stop.. tp skrg cuma alhn sket je.

itu semua normal sis..jangan risau ia..kalau alahan makin menjadi dan berat badan susut teruk boleh refer dengan doc nanti diaorg ada bgi ubat tahan muntah..

Normal sis .. sy dri awal , smpi skrg dh 32 week pn still mual2 ..😭😭

Normal sis.. Saye tngh melaluinye sekarang ni☺

tengah alami dedua tu huhuhu

Normal sis, Sy pun same

Kerap batuk check doc.

Normal sis

normal sis

Normal sis