keputihan

Normal ke keputihan makin banyak pada trimester ke3?. Berwarna kekuningan & kdg2 gatal. Ada yg serupa x? #32week

20 Các câu trả lời

check doctor sis. sementara tu boleh buat rendaman air suam + garam utk redakan kegatalan.

yes normal.. klu teruk kena jmpa doktor juga sis jgn biarkn tkt jangkitan kuman

masa anak ke dua dlu prnh trjadi.. dan doktor bg ubat, alhamdulillah slps itu ok

Jumpa doktor ye. Ambik gmbr pd pad atau panty liner dan tnjuk gmbr kpd doktor.

ya g jumpa docter...nti doct suggest beri ubat utuk kptihan

Better pegi check, test for gbs. Bahaya utk baby.

Jumpa doc takut jangkitan saja

sama laa mcm saya.. 😣

Tak..jumpa doktor

better chck