kencing tak lawas

normal ke kencing tak lawas ketika hamil. asyik sikit jee kencing, banyak kali pulak tu. mohon pencerahan

25 Các câu trả lời

Saya kena kencing kotor@tak lawa aritu minum air masak bergelen gelen sampai warna air kencing jernih mcm air masak, baru bacaan ok.

setahu saya normal kalau alami kencing kotor atau tak lawas masa mengandung ni. Antara selalu tahan kencing atau kurang minum air..

Normal kena kena hamil sis...Kena jg baik2 pemakanan..kerapkn minum air masak.. Kebersihan bhgian baawah pun wajib dijaga jga.

Normal kena kencing tak lawas masa hamil ni.. kena banyakkan minum air kosong sis..kalau rasa mcm teruk sgt better jumpa doc

selalunya kalau kencing tak lawas ni kena banyak minum air putih sis...lagi kalau hamil memang kena banyak minum air kosong

Kencing sikit sikit tu salah satu lah tu tanda kencing tak lawas ni. and normal je kalau kena UTI ni masa pregnant.

tak pernah kena pulak kencing tak lawas ni masa hamil.. bfore pregnant dulu ada lah sekali kena lepas tu dah takde

ya normal sis. tengah hamil pun boleh kena kencing tak lawas ni. Better check dgn doc takut ada effect ke baby.

normal sbb janin berada di atas pundi kencing

mnum air msk n air barli 0 byk sis