Week 9+

Normal ke keluar keputihan? Saya jenis yg jarang2 ada keputihan sejak sblm kahwin lagi. Now mengandung minggu ke 9+ keluar keputihan. Adakah petanda gugur? Harap ada yang boleh jawabkan. Belum pergi kk bukak buku lagi tapi last week scan d klinik swasta ada kantung dan nadi.. Harap takde apa2.. Risau sbb pernah gugur sekali.. Ni second time pregnant..

2 Các câu trả lời

keputihan semasa pregnant normal..tp klu byk sgt , berbau, gatal, warna x putih ,baik g jumpa doktor..tkut trkena jangkitan kuman...nnti doktor bg ubat...😊

Normal sis.. But kalo byk sgt n smpai bebau or gatal, kne refer doc laa. Nty doc buh ubat msok bwh tu utk keputihan..