Nak tanya mommy² semua

Normal ke kandungan 6week masih belum nampak kantung baby ?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

Depends juga sis. Ada org blh nmpk. Ada org belum blh nmpk. Kalau nak jelas blh request nk scan baby melalui Vagina. Lebih jelas.

cuba minta scan dari bawah. sy 6 week scan dari bawah baru nmpk jelas kantung. 8 week baru nmpk jelas scan dari atas.

Depend atas badan sis. Ada yg awal dah nmpk, ada yg belum. InsyaAllah semoga baik baik je tuk sia