6weeks pregnant

Normal ke kalo sakit2 dlm perut bila kandungan dh nak msuk 7weeks?n badan akan rasa berangin je ke?aritu scan masa 6weeks dh nampak kantung dlm rahim..ektopik xkan trjadi kan bila kantung kita mmg dh ada dlm rahim?maaf,firstbaby..

1 Trả lời

.. hri tu pon at early stage of my pregnancy, doctor suspect maybe ectopic pregnancy saya. Tpi ndh juak.. syukurlh.. sbab masa tu masi awal lgi untuk nampak kantung baby.. Alhamdulillah hari ni saya dah 24 weekS. Syukur alhamdulillah.

5y trước

Masa first scan dh mgandung bapa mggu