Umur anak 1 tahun 5 bulan

Normal ke kalau tak pandai nak sedut air guna straw?

8 Các câu trả lời

xpe..ank2 biasa amik ms tuk belajar .lelama nnti dia pandai la...sbr k 😉✌🏻nnti mommy tryla tnjuk dkt dia mcmne nk sedut guna straw..nnti dia belaja la mg dpmudahkan segalanya .aamiin .figjtimm✊🏻🔥

2y trước

aminnn...tq kak..

Sama je Anak saya. Ditiupnya air Dlm straw tu. Doc ckp normal je jnji pandai minum cawan. Nnty slowly Dia pandai kena salu demo depan Dia

tak sure, kalau tak pandai pakai cawan normal la. kalau straw ni sepatutnya once dh reti duduk, dh boleh isap straw seawal 6bulan

Anak sy dah setahun belum pandai sedut juga.. anak awak umur berapa dah pandai sedut sis?

ambik masa jgk tu...,kena selalu try .nti dia akan biasa

xpe janji ade ajar dia

Berapa hari cuba tu?

xpe..lama2 pandai la

2y trước

tu laaa...dh lmbt nak buat mcam mna lgi kn?😊😊