Tak dengar degupan baby menggunakan fetal heart di kk.

Normal ke kalau tak jumpa or tak dengar degup jantung baby menggunakan fetal heart di kk. Usia kandungan saya sekarang 19w. Dalam perancangan nak detail scan kat klinik swasta 20w nanti. #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

doppler ke?? kadang masa check baby kat dlm goyang2 .. bnyak je nurse tak pndai cari buat kita overthingking... kalau sis susa hti pg je scan biasa kat swasta untuk elakkan kan stress.. takpe buat double asalkn kita tak stress..

Sy haritu nurse tak dengar jugak. nurse duk kacau2 perut, baru jumpa