Pregnant 4w5d

Normal ke kalau setiap kali basuh bawah ade darah..texture mcm keputihan tp darah..dh pegi klinik pg tu dr scan ckp normal..lepas tu turun darah lg…mcm mana nk tahu gugur atau x?sbb scan xnmpak lg.. #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Ada geng sama due lah,saya pun preggy 4 week 5 day.mommy jangan stress dan fikir yang negatif,just fikir yang positif jer,inshaallah semuanya akan baik baik jer.

Puan sabar ye. Puan tunggu dalam 2 minggu. Scan balik. InshaAllah saya doakan kandungan Puan selamat.