Baby unknown visibility

Normal ke kalau scan 9 week janin masih belum nampak ..hanya nampak kantung ?#ingintahu

13 Các câu trả lời

Normal sis, lagi2 kalau first time pregnant. Saya masa 8weeks still kantung je. Mula2 dah risau tapi alhamdulillah masa scan 12 weeks dah nampak baby dengan heartbeat dia. Gerak pun kemain aktif masa scan even belum rasa pergerakan dia. Selagi takda apa2 discharge atau spotting dari vagina insyaAllah takda apa

2y trước

Sy ada tgk org dpt rsa baby gerak awl. Seronok pulak. Tp kita lmbt .. kakak sy pun lambat dia 22weeks bru dpt rse baby gerak

jgn risau sis.. selalu sis ok xde bleeding ke apa takde mslh .. sbb dr bgtau x semua umur baby sama dgn tarikh last period.. ada yang jadi lambat dan lambat menempe sbb hormon.. jd bukn mslh.. cuma nnt dr kira umur baby lain melalui scan..

sya 5m2h dh nampak kantung sebesar biji sagu...repeat scan 2 minggu dh nampak heartbeat baby 7m dah☺️skrg dh nak masuk 9m alhamdulillah🤲🏻sis jangan risau sentiasa positif ye.semoga urusan sis dipermudahkan amin...

2y trước

alhamdulillah jaga diri dn baby ye🤗

Sy 2 weeks dah nampak sebab nya terlalu kurus 😂 insha Allah nanti nampak lah tu. may Allah ease everything. Allahumma aamin

Sis paling lewat 12 minggu .. ada org 12 minggu bru nampak janin ... sis doa banyak2 smoga ada rezeki utk sis .

3y trước

aamiin ..mudah2an 🥰

Sy lambat, 12 bru nmpk, sbb gemuk perut tebal kut, scan 2d, klau 5d mgkin nmpk.

2y trước

Sama kita sis🤣 dua kali dokter ckp banyakkan air kencing .. 🤣 msuk minggu 7nampak kantung kecikk jee .. jauh sbb lemak banyak gemok sgt🤣

sye dah 8w6d scan nmpk kantung baby pun dh nmpk cuma blm nmpk heartbeat baby lg

sama dengan sy.. saya pun seram.. dr suruh repeat scan lg 2 mnggu

2y trước

hi.. sy nk update.. alhamdulillah skrg sy dah 7 bulan.. tarikh bersalin lari dr tarikh akhir period.. ikut tarikh scan.. doakan sy selamat bersalin awal bulan 12 ni.. ❤️❤️

Patutnya dh nmpk.. Semoga dipermudahkan segala urusan ya

3y trước

aamiin in shaa Allah 😊

sye 10 minggu scan bru nmpk janin dn jantung