Sakit Perut

Normal ke kalau sakit perut after kencing setelah agak lama tahan kencing tersebut? Berlaku masa tidur, tanpa sedar nak kencing. Bila dah capai limit baru tersedar lalu segera kencing. Lepas tu terus rasa senak bawah pusat. Bahaya ke?

2 Các câu trả lời

Elakkan ye mummy. Risau nnt dapat sakit kencing kotor lak (UTI). Kalau rasa nak kencing tu, pi je toilet. Ulang2 kali takpe.. memang pregnant woman asyik nak kencing je.

5y trước

Okay baiklah. Terima kasih yee.

prgi hspitl bcek tkut ad kman tu kncing

5y trước

OK baiklah. Terima kasih ya..