30weeksPreg

Normal ke kalau rsa macam sakit bahagian dada ..lepas tu muntahh #myfirstbby

1 Trả lời

its normal ..sbb baby makin mmbesar mybe u having pedih ulu hati , or makan trlampau banyk n kenyang ...tips lpas makan ddk selama 2 jam...ddk atas katil pun ok..jnji u ddk...malam makan sblum nk tdur..gap like 3 hours or 2 hour before ur sleep to eat..makan dalam kuantiti sedikit tapi kerap...if tak u can tale gaviscon untuk pedih ulu hati..sbb ibu mngdung akan alami pedih ulu hati , resdung...