Pregnancy cramp

Hi, normal ke kalau rasa cramp kt bawah perut tu kerap masa first trimester ni? Skrg baru week 5. #1stimemom

23 Các câu trả lời

Saya pun kerap cramp and rasa perut kembung, boleh letak minyak angin tak di Perut atau hidu minyak angin bg lega kan sakit tu?? Mohon ada yg reply. Tq

Saya pun alami bnde sama sis , rasa denyut2 sampaikan nak bersin pun kdg pegang perut sbb dia mcm sakit2 tapi x la sakit teruk sgt sampai x boleh bgun

Salam hai semua, nk tnya normal dk sakit breast dn puting skit sgt nk sentuh pon tk boleh, start jadi 3/3 selepas hari ovulasi pada 1&2 haribuln 3..

ye betul normal. so enjoy je. sy pregnant 2nd rasa sgt² xselesa,cramp yg kuat. risau jd apa² kan. Alhamdulillah baby membesar dgn baik2 saja

normal je awak. saya masuk trimester 2 baru tak rasa cramp semua tu. Tapi kalau ada pendarahan atau sakit sangat2 pegi klinik terus

sy pun baru 6minggu. perut selalu cramp mcm sengugut tapi on off. yg peliknya bila makan je, isi perut sakit hilang🤣🤣

2y trước

sama...makan je hilang cramp

Hi, normal je sis. selagi takde pendarahan atau sakit perut melampau insyaAllah ok je. nti 1st checkup nurse akan explain 😊

Yeayy ada partner. Sy pun 5 weeks pregnant. Baru smlm gi check kt swasta doc kata masih kecik lagi.

Saya pun sama...selalu cramp bawah perut tu...masuk 6 mggu

Normal sis , banyakkan rehat okay , jangan berdiri terlampau lama