perut kembung

normal ke kalau preggy 25weeks perut sllu kembung😓 kadang2 tidur malam lambat nak buang air kecil mesti perut kembung jee. hmm anthen bila buang air kecil rada nak trkencing tu kuat bila kencing sikit pulak air kencing keluar😑 Normal ka tu mommiey?#firstbaby #mommybuntu

1 Trả lời

kalau sis kerap nk kencing, kencing sikit, kencing pedih mgkin tanda2 sis nk dpt kencing kotor..bykn minum air putih. klu xhilg juga kna jumpa doc takut ada jangkitan pd pundi kncing.