Perut nampak besar baru jer 13 minggu ada ke yg mcm saya? #bantusayajawap

Normal ke kalau perut dh nmpak tp baru 13 mggu?

7 Các câu trả lời

baby nombor berapa? 13w memang rahim dah mula keluar dari ruang pelvis ke ruang abdomen. kalau dah pernah pregnant sebelum ni, memang baby bump lagi cepat naik, sebab otot abdomen dah tak sekuat dulu. benda ni berbeza2 setiap orang sis, jangan compare dengan orang lain. yg penting baby sihat dalam tu.

7mo trước

owhhh yeke...baby num 4 dh ☺️..terima kasih ☺️

normal. setiap org tak sama. sy preggy 4 kali pun saiz perut membesar tak sama. now tgh nom 4. sy masa 12w pun nk nmpk perur. saya kurus je orgnya berat pun underweight. size perut tade masalah pun as long ukuran baby semua betul and selari. beza 1/2 week still ok. and as long as doc u kata ok

Biasanya bloated jer. Macam saya dulu,baru 8w dah macam kandungan 4bln padahal anak 1st. Tak pelik pun sbb saya dari bujang memang dah bloated🤣

korunk nk tnya.. normal x bleeding masa kandungan 5 weeks

7mo trước

baik2.. sy on the way nk gi hospital

Sama mcm sy, kdg nk tdo pun rasa xselesa dh

13w janin kecik je. possibly bloated saja.

Tak sama badan setiap orang