Hai saya nak tanya kalau keluar darah lepas bersama kenapa ya? Saya last period 2/8/22

Normal ke kalau lepas bersama keluar darah saya last period 2/8/22 dan pagi tadi keluar darah selepas bersama kenapa ya ada sesiapa pernah kena tak#pleasehelp #ingintahu #bantusharing #darah

5 Các câu trả lời

Sis ada cek upt tak?? Sbb biasanye preg awal kandungan if bersama, boleh jadi mmg akan ada pendarahan dan ia tak normal. Kena g klinik n stop dulu bersama hingga kandungan bebetul kuat.

period awak tak regular ka? xpernah check upt ka awak sbb last period 2/8/22 skrg bulan 11 dh awak

hai sis , mcm mana keadaan sis skrg???bole share tak knp mcm tu sbb sya pun alami bnda yg sama

2y trước

Hai sis, saya masa bulan 8 tu memang tak datang period lepas ada keluar darah tu saya tak pergi jumpa doktor..saya tunggu sampai upt positif tapi sampai bulan 10 haritu period saya tak datang dan 20/10/2022 baru upt saya positif.. tapi Allah lebih sayangkan dia saya gugur lepas bleeding dan masuk hospital

xnormal. pg klinik.

2y trước

Terima kasih

pergi klinik

2y trước

Kenapa ya awak ada kemungkinan ke