Kerap kencing

Normal ke kalau kita bru 18w tapi kerap kencing & sakit dekat ari2 .. #firstmomfirstbaby

5 Các câu trả lời

normal tu..biar kerap kencing jgn tahan kencing tau.. baby makin besar so bila dia terkena area pundi kencing kita tu yg rasa nk kencing la, ngilu la..

same la sis... sye bile nk kencing rse senak dkat ari2... bile kencing lega... xde kencing kotor... bru 8w

Saya pun sama sis. Tapi pergi kk check alhamdulillah takde kencing kotor. Maybe sebab baby makin besar kot

sama lah sis.. sy pun kerap benor kencingnya.. lps kencing.. xdan lama pi toilet lagi..

Saya masuk 21 week baru kerap kencing. Macam kena tendang jer pundi kencing ni😅