Week 19 belum ada baby kick

Normal ke kalau kita belum dpt rasa tendangan baby? Curious sangat, semua cakap week 18 dah start rasa

8 Các câu trả lời

normal sis , sy pun start 20 week baru start rasa kicking . dr kata sebab ruang dalam perut kita masih luas , so dia masih senang bergerak

1y trước

Hehe lega baca komen2. Risau sis sbb x rasa baby gerak

Sape semua tu.. takdalah sis.. normal.. sy pun anak sulung 24weeks baru betul2 rasa tendangan bby.. Dont worry okay..

1y trước

Ohhh, takde apa lah jgn risau.. sy pun skrg kedua, 20 weeks bru rasa lemah lembut je gerak.. Enjoy the moment ye mommy

sy dah 18week tapi xde rase pun hihih, tapi kalau jalan tu rase lah mcm ade something kat bawah perut sebelah kanan,

1y trước

Hehe excited la sis

Sy 2-3 hari nk masuk 20w baru rasa. Tu pun lepas mkn benda manis😂 waktu lain xrasa. Tu pun rasa halus je

1y trước

Try mkn aiskrim. Nnt rasa mcm perut kena ketuk🤣

Normal ja awak semua orang tak sama.. saya 17minggu da rasa ada orang 20minggu ke atas baru rasa..

1y trước

Waa awalnya 17week. Excited laa

maybe baby aktif masa awk tido kot sbb tu tak rasa.. awl2 pergerakkan lemah lembut je...

1y trước

Mungkin jugak kan. Hehe 1st time mom tu yg curious lebih

normal..ms sy dlu 20 week n above baru rs .

1y trước

Okay sis. So saya dh x risau sgt bila ramai mommies mcm saya 🤭

Sy 22 minggu ++ bru rasaa..

1y trước

Ohh x tentu jugak la ea. ingatkan ada week2 tertentu mmg kena rasa kick hehe. Lega sikit