12 minggu.

Normal ke kalau kerap kencing, dh check bukan kencing kotor 😅#ingintahu

6 Các câu trả lời

Biasalah tu.. Nanti masuk 3rd trimester lagi lah.. Bersin jer terkencing.. Batuk pun terkencing.. Silap² tengah ketawa pun boleh terkencing 😂😂

normal sis, saya pun kerap kencing. sampai rasa mcm nak duk dlm tandas ,tambah time tgh tidur, bkn main lagi .

Normal je. Sebab baby menekan pundi kencing kita. Makin bertambah weeks makin kerap nanti😝

Normal sis . Nanti trimester 3 lagi kerap mcm nak stay ja dalam toilet tu . Hehe 🫣

normal je. sbb bby makin membesar akn bagi tekanan dkt pundi kencing kite.

NORMAL