Kandungan 5 bulan

Normal ke kalau kandungan sudah 5 bulan tapi perut belum besar & tiada tanda pergerakan.. Bila check tester masih positif.. Nak ke klinik takot covid..

2 Các câu trả lời

kalau perut belum nampak tuu normal sebab ad setengah orang 7bulan baru nampak babybump n yang pasal pergerakan tuh pulak Saya 25w baru boleh nampak pergerakan baby dekat perut.Kalau risau better rujuk doc ye.

Kena pilih lah. Risaukan covid nnt nk bersalin pun takut pergi hospital ke? Drpd dok risau pergi je klinik tu. Sambil tu jaga SOP.