gerakan baby

normal ke kalau janin aktif begerak awal pagi dan malam sahaja. Siang ada bgerak tp tdak trlmpau aktif. kandungan bru 28 week. #pleasehelp

5 Các câu trả lời

Janin lebih lagi active pd waktu mlm. Berbanding siang. Sbb siang janin tdo (according to my experience lah & ..) so don't worry. As long gerakan dh cukup quota (monitor it) .. That mean everything is ok..

Sama dgn sy.. Siang2 kurg aktif.. kdg2 kena fokus btl2 cari gerakan baby.. Malam2 mmg aktif sgt 😁 Kita kena kenal patern baby kita mcm mana.. setiap org xsama.. n gerakan bby sgt subjektif bg stiap individu.. 😁

2y trước

yes betul tu sis, sbb sblum ni mmng aktif sngt, msuk jer 28 mnggu nk tick buku tu, tiber pula tak aktif 😂

ye same la dengan saya pun . kadang kadang siang dia senyap je , tapi bila saya nak tidur malam barula dia aktif . memang boleh kata nak hilang risau pun tunggu malam je hihihi

2y trước

kan sis, yg pnting kta kena kejut kacau2 bby la utk ckupkn gerakan 10 kli tu

Baby sy since masuk 28w pun kurang gerak. Sebelum2 tu elok je aktif 😂 anak 1st dulu non stop aktif. Ni 2nd tak tahu la banyak tido ke ape

2y trước

mngkin tdo kot sis, sy sblum 28 week ni bby sngt aktif tk kira mlm siang. trpksa kcau2 dia biar bgerak

thankyou😊