Scan

normal ke kalau ikut tarikh period sy kandungan da masuk 8w..tapi bila scan doc ckp br 5w+.. ada ibu2 pernah alami macam ni jgk ke?

Scan
27 Các câu trả lời

normal juga tu , sma mcm sy . ikutkn trikh period dh msuk 14w tp scan baru 11w .. fikir positif ja 😊

btl lh tu sis,,dri trikh kte xdtng period tu ngn tarikh scan xjauh beza pon....jge dri sis

Biarla sis, awal atau lewat weeks tu asalkan baby dan kita keadaan sihat walafiat.

4y trước

Sy pun sama jgk.. Weeks dah lain lpas scan kali ke dua

Sy masa scan 7 weeks doc kata macam 5 weeks.. Tp skrg allhamdulillah baby makin membesar.. 😊

5y trước

Amin

Sy kalau ikut tarikh period dh 15w. Tapi scan baru 7w. Ovulation lambat. So far ok🙏

5y trước

aminnn...sama2 moga mommies n bby sihat2.. terima kasih ya

Kdg² sebab ovulation lambat atau period tak teratur.doc akan suruh repeat scan semula nti.

5y trước

itulatu..sebab period last sy aritu macam terawal dari kebiasaan..jadi takut ovulation dia lari sikit..hopefully 2nd scan nt npk la perkembangan kandungan sy ni.. 3thn sy menunggu..

Macam sy lh sis ikut kiraan suda 11 mingu 4 hari tp ikut scan 9 minggu 4 hari...

5y trước

da dpt detect heartbeat ke? yg sy ni blm dpt detect heartbeat tu yg doc suh dtg scan blk ujg bln ni.. hopefully baby membesar dgn baik..

Sy ikut date period. Saiz kandungan cuma lari 1 hari jer..

5y trước

Yup mungkin juga.. sy pnh dgn ovulation lambat..

edd kita same, lewat sehari jew.. sy 12/4/21

Normal sis. Same mcm sy jgk