Full bf tak period

Normal ke kalau full bf anak period tak datang. Anak saye baru 3 bulan tapi period tk datang lagi bulan ni. Darah nifas saye stop pertengahan bulan 10 hritu.

17 Các câu trả lời

sy full bf anak sy .. anak umur 7bulan bru dtg priod smula..mmg normal sis

sy setahun lebih tak datng, sbb full bf, bila dtng 3x dh lekat lgi huhuhu

Normal sis, tp tak bermakna tak boleh pregnant. 😁

10mo trước

addus bhya ni klu xpriod tup2 pregnt.yla xleh nk bajet kn sbur tu.mmg xleh rancang sdri laa

normal sbb full bf menjarakkan kelahiran.

10mo trước

statement awak ni hanya sampai usia baby 6bulan sahaja. selepas 6bulan dh tak sesuai digunakan sebagai kaedah merangcang

Normal .. sy mcm tu jgk

normal

Normal