Luka jahitan bersalin normal

Normal ke kalau dh bersalin 16 hari tapi benang tu still ada lagi? Dan dekat belah hujung jahitan yang dia simpul tu isi still nampak lg merah tu and tk cantum lgi.. nurse tkda pun dtg check luka kt rumah jdi tak tahu. Ada tk yg sama pengalaman mcm saya? Brapa lama masa diperlukan utk dia cantum betul2? #firstmom #SeriusTanya #bantusharing

1 Trả lời

bab check luka ni kena ckp sendiri dgn nurse mntk check kan. sbb nurse byk rumah lg dia nk pergi bkn rumah kita je. sy stiap kali nurse dtg rumah n stiap kali sy gi klinik sy mmg mntk nurse check sy skli bkn baby je sbb sy x percaya klau check sendiri.

3t trước

Takk saya tumpang klinik lain sbb pantang rumah mertua. Sbbtu kot ye