Dah 34weeks tapi berat baby baru 1.5kg

Normal ke kalau dah 34weeks tapi baby baru 1.5kg ?

8 Các câu trả lời

Saya 34 weeks juga baby 2.4kg , tanya doc baby besar ke tapi doc cakap normal juga . Risau juga kalau baby besar , semoga baik2 utk kita ya mummy ❤️

Sy mase check up 2hri lepas 33week 5day berat bby 1.7kg-1.8kg doc kate normal.. Sy ad gdm

macm kurg berat tu sis. sya haritu 33w 1.92kg. normal. ikut dlm apps ni..

sye 36weeks brt bby 2.2kg dn sye ad gdm doc ckp bby sye kecik

saya 34 week baby 1.8 doc kata kecik

Sya masa 32 week baby 1.9kg

mcm kurang berat je

3mo trước

Haah betul2.. tapi 1st baby haritu pon berat kurang je.. dlm 2kg mcm tu

Doktor kata apa?

3mo trước

sya 33w berat 1.9kg