berak berdarah

Normal ke kalau berak berdarah? Saya dah 5 bulan and sejak makan iron table memang najis jadi keras.. Tapi tadi berak sekali darah.. Normal ke? Risau sbb first time pregnant.. So tak tahu boleh jadi mcm ni ?

3 Các câu trả lời

Mkn buah n sayur byk sis.. Kurangkn karbo.. Buat betik sgt baik utk lembutkn berak.. Minum byk air.. Jgn kena buasir mcm sy.. Huhu

Bgithu nurse,nnti dorg akn tukar ubat.. sbb ada yg smpai sembelit lps mkan iron tablet.. tpi sya ok je

Minum byk air mommy...sembelit la tu...huhu