18 week pregnant

normal ke kalau belum rasa lagi pegerakan@tendangan bby dalam perut..slalunya week ke brpe ea?

11 Các câu trả lời

Die dh gerak sis cuma x kuat sbb tu kita tak rasa sngat nanti tunggu 20weekk macam tu asyik nak bergerak je..

saya 22minggu bru mrsa angin2 ..tndgan kuat maybe 27minggu kalau ank first ttpi mgkn ikot org jgk

sye pun sme sis 18 minggu dh risau ..perut sye pun tak nampak

Normal tu. Biasanya die akan ada rasa mcm kuis kuis sikit je

Normal tu. Tunggu lagi biar baby tu besar sikit

kalau anak first,selalunya lambat sikit..20w keatas

4y trước

tq sis🤩

I 18weeks..xsemua sama sis..sabar ok😊

Normal juga.. Sy 20 weeks baru rasa

norml ..sya 20w bru rsa

normal..20w keatas