Baby tak nk makan

normal ke kalau bayi umur 10 bulan ni tolak makanan...dia hanya bergantung pada susu saja..da macam2 cara macam2 menu saya da cuba tpi bayi tetap juga menolak untk makan...saya mcm da giveup da bila time nk suap dia makan tu... #firstbaby #pleasehelp

5 Các câu trả lời

mommy try follow ig ni dan try menu yg mommy ni msk tuk bbynya...mana tahu bby nk makan pula nama ig saya share by ss ni .sy dlu pn try menu ni.. alhamdulillah sgt2 membntu.. nota kaki: nnti mommy try skrol hingga bwh tw ig tu nnti sbb dia share age by age.. ;)

3y trước

most wclme 😉✌🏻

Anak saya 3 org lepas umur 1 tahun baru nak makan betul2. Saya buat jgk kdg2 bubur diorg tu tapi taknak makan pun. Lgpun dlm al-quran ada ckp nyusukan baby sampai 2 tahun kan. So ok je klw baby menyusu tak makan pun. Anak2 saya kategori gemok walau menyusu sahaja.

3y trước

tq for sharing...❤️🌹...yup perkembangan masing2 berbeza2 kn..yg penting ank membesar sihat tak ada pape masalah yg serius...

ig adamrizqi

ig jazmine

mmg cmtu

3y trước

yup cuma risau sikit je la..bila da bnyk buat research...tanya2 org sekeliling rasa ok la..perkembangan ank ni berbeza2...sebab tak ada pengalaman nk jaga ank2 kecil nk membesar ni...anyways thanks sis for ur respon...❤️🌹