Air ketuban atau air kencing ?

Normal ke kalau batuk atau bersin time pregnant keluar air dkt panties ? Tu air ketuban atau air kencing sbb tak berbau hanyir .#firstmom #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Ye. Possibly pee disebabkan lantai pelvik longgar & hormon. Blh amalkan senaman.

2y trước

Tak. Sy pernah beberapa kali mcmni. Klu air ketuban dia mengalir mcm period (xblh nk control) smpai ke peha..xde sikit2.

air kencing..biasa 3rd trimester..kadang tu sy pakai pad kalu mmg tgh batuk..