Chocolate spotting

Hi normal ke kalau ada chocoldate spotting pada 13 minggu pregnancy?

2 Các câu trả lời

tak normal sis utk 13 weeks, takut ada jangkitan fungus di saluran kencing (kencing kotor) atau kandungan terancam . sis better pergi klinik/hosp utk check detail. usually, doct akan scan baby tgok ok or tk, thn dorg akan msukkn speculum untuk check brownish td either ada drah atau tidak atau hnya fungus smta2, last dorg akn check jalan incase ada terbuka or tk.

xnorml. tp sis ade buat kerje berat ke