pergerakan bayi

Normal ke kalau 9 week belum rasa pergerakan bayi dlm perut.. Risau sis ?

50 Các câu trả lời

9week ... Err 9week tk rse ap2 lah .. Ad org nmpk kantung je . Blom ad jantung lagi tau.. Lain la 19week😅

5y trước

Ok sis

Normal sgt sis lg2 klu ank first 24 minggu ke atas bru rase pergerakan baby. Sy ni pun 27 minggu bru rase baby bergerak

5y trước

Sy pun mula2 org tnye baby dh grk ke sy ckp blum dorang siap ckp lmbt nye bile tnye nurse dgn dokter die kata normal

awl sgt bk rse tuu😅😅 baby pon kecik awk.. cm kcg peas gituu. sabo ye nty awk dpt rse moment baby gerak2 tu🥰

5y trước

Hehe.. Yeke sis? Ok sis 😊😊

Bykkan membaca yer sis. 9 week masih kecil. Sy yg 10 week ni pun angin je byk. Haha

5y trước

Haha. Ok sis 😊

9 week awal sangat lagi..pregnant kali ke-2 ni pun 15 week baru terasa baby gerak tu pun tak kuat sangat

5y trước

Ok sis.. Tq 😊😊

Sy 5 bulan bru dpt rase.. 9weeks tu sy bru dpt detect klip2 jantung die time scan.. awal sgt tu sis 😅

5y trước

Hehe.. Ok sis.. Tq 😊😊

saya 7,8 week scan nampak kantung je , ini kan lg nak rasa baby gerak🤣 haha.. awal lg sis

5y trước

Hehe.. Okey sis. Tq 😅😊😊

9w baru nak ada bentuk sis .. Pergerakan baby biasanya kalau nak rasa 17 - 20w nanti .. Sabar ya 😁

5y trước

Ok sis 😊😊

Hehe normal sis..saya rasa pergerakan baby 20 weeks..stiap org hamil berbeza beza..

5y trước

Hehe.. Ok sis2.. Tq. Lpas ni sy kna byk mmbca psal info hamil 💪

Awal lg sis . Tunggu sampai 20 atau 24 minggu. Feel the best experience

5y trước

X sbarnyee.. Huhu.. Tq sis 😊