Takda alahan

Normal ke kalau 7w still tkde alahan ya? Kadang konfius diri ni preg ke tak 😅 perut pun tak rasa 😭#pleasehelp #firstbaby #firs1stimemom

4 Các câu trả lời

Normal sis, sy anak no 1, tak de lansung alahan dari awal mngandung smpai la beranak. Tengah mengandung no 2 ni, alahan dari awal mngandung smpai 30 weeks dah ni 😩 ikut nasib je alahan ni. Huhhhu

2y trước

Tula kadang macam betul ke preg ni sbb tkde alahan langsung 😂

Sama sis .. dia kadang dtng mual skit je 1-2 kali je sehari. Makan masi elok berselera 🤣 haha kadang terpikir juga mas pregnant ke tak. Sbab perut pun x rasa cramp🥹

2y trước

Betul.. alahai harap baby membesar dngan baik la dlam rahim amin2.. 🥹

normal. atas badan masing2. sy alhamdulillah anak 1-3 xde alahan hingga bersalin.

awal lagi 🤭🤭

2y trước

entah.. hahahahaa, lpas buka buku kot 😅😅