PERUT KECIL

Normal ke kalau 34week perut nmpak kecil ? Segan plak sbb nmpak smua perut besar2 .. kita je kecil 😔

4 Các câu trả lời

Sy 9 bln ni pon perut kecik sis🤣🤣 lg happy sbb boleh sorok perut kan aurat tkyh beli bju preggy baju biasa pon steady lg🫣

sis, saya dah 37 minggu pun tak nampak perut asalkan baby sihat okay je.

5mo trước

takpe, asalkan baby membesar elok. kalau badan maknya kecik selalunya perut tak nampak. saya dua kali mengandung dua dua tak nampak perut.

Normal

normal