6W KEPUTIHAN

Normal ke kadang ada keputihan warna kurning cairr. Tapi tak gatal dan bau pun. Siapa alami keputihan juga ?

3 Các câu trả lời

Boleh try makan natural plain yogurt tau elok utk usus & keputihan sbb ada probiotik. Banyak kan makan buah & sayur. Kalau keputihan teruk kena jumpa doc sbb risau jangkitan kuman pada baby

9mo trước

Terima kasih nanti saya cuba yaa

saya ada keputihan tapi tak lekat pada panties. tahu ada keputihan bila buang air kecil, akan ada ketulan2 putih dalm toilet bowl. risau juga sama ada okay atau tak ni

9mo trước

Samaaaaaa tapi takda bau

Sama sy. Walaupun tak minum manis. Tetap ada. Sebab perubahan hormon :) Kerap tukar panties & lap selepas basuh. InsyaAllah akan kurang keputihan tu.

9mo trước

Saya sehari mesti sekali macam makin kerap. Tapi saya banyak jugak mnum air suam.