Pendarahan di awal kehamilan.

Normal ke ibu2 semua kalau berlaku pndarahan pada usian kandungan 5w6d..Minggu lepas sy ad keluar darah mcm warna koko dan sy dh ke klinik..Dr dh scan dan nampk kantung baby..Dr kata xad pape kena ulang scan minggu depan..mlm td berlaku lagi pendarahan tapi darah warna merah..sy terus ke hospital. Dr dh scan nampak katung..Dr kata normal untuk kandungan yg berusia baru 5w..Ibu2 dalam ni ade tak pengalaman mcm saya tp dh selamat bersalin..mohon bantu ibu2.. #firstbaby

2 Các câu trả lời

first pregnancy sy gugur. spotting then bleeding then gugur. 2nd pregnancy alhamdulillah selamat wlupun spotting n bleeding on off dr 5w hingga 12w. Bykkn rehat ye. N jgn stress. Jaga mkn wlupn x selera kena mkn jgk.

Sis kene byk bed rest sy baru je gugur minggu lepas 5 weeks juga start dari spotting lama2 bleeding 🥲 Sis jgn stress baring je xyah buat ape. Insya allah xde ape Doakan sy segera dpt pregnant lagi ya❤️