kandungan 15 minggu 2 hari

normal ke hamil 15 minggu baby blm gerak,saya sdh ada 2 org anak,masalah sya sdh lupa klu wktu tue anak saya ada gerak ke tak,klu kndungan sdh 7 hingga 9 kuat sdh gerak.

5 Các câu trả lời

Normal sis.. biasa start 18 weeks - 20 weeks ya Sy pun preggy anak ke 3 blum rasa papeh Perut pun kecik mcm buncit sikit jew 😅 Dia kecik g otot2 dia pun halus g sis Ruang dia bnyk g Sy 16 weeks 😊

Normal rasanya sbb saya 18weeks pn belum lagi gerak..Ada baca2 juga bila baby start gerak kebnykan nya start gerak dari 18weeks mcm tu lah .. tpi saya pn blm gerak lgi perut pn x nmpk sgt ..

Normal sbab masi kecik.. saya pun 15w2d xrasa lagi baby gerak2.. bila scan je nmpak dia active.

terima kasih sis

normal