Keputihan kuning

Normal ke erk keputihan colour kuning tpi xbusuk atau gatal. Pregnant 13w

2 Các câu trả lời

nanti bgtau nurse kk. sy pon mcm awk.. then bgtau nurse kk. pastu Dr ambik sample keputihan tu utk check ada gbs atau x.. alhamdulillah 2 kali check xdak gbs. nnti awk bgtau nurse kk. bg depa ambik sample. sbb tukaq kaler dr putih ke kuning..

1y trước

hritu p kk saya nk bgtau tpi msa tu dh stop keputihan. so kna tunggu next appoinment ka atau boleh ja p bila bila? next appoinment tngh bulan 10

bagitau misi, saya pun sama juga macam awak tak gatal ataupun berbau masa 30w doktor ambik sample n bagi ubat insert sebiji