3 Bulan Boleh Rasa Baby Bergerak Tak

Normal ke dlm 3 bulan kita tak rasa pun anak bergerak ke?sbb kalau mula² bila kita tekan akan rasa jantung die..bila dh besar sush nk rsa dah..atau bergerak..belum masa die bergerak lagi ke?

2 Các câu trả lời

Selalunya dalam 16w dah start rasa. Tu pun macam bubble je rasa dia. Kadang tak perasan pun. Masuk 20w akan start makin kuat. Kalau first pregnancy macam tak terasa sgt, tp tgk orang jgk laa

normal tu. awal sangat 3bulan. kebanyakan orang 5 bulan baru rasa dia dok gerak. sebab kaki ngan tangan baru memanjang