Payudara dah tak sakit

Normal ke dah minggu ke 12 tp payudara dh x rasa sakit mcm sblum ni? Mommies boleh share x. sye anxiety tkut apa2 jdi kt baby 🥹

11 Các câu trả lời

Sy skrg bru msuk third trim..start trim2 kot bru perasan xde sakit dh..xrasa apa2 ..awal2 sy overthinking sbb pernh ggur , tp bila scan bby oky je xde mslh..normal kot sis sbb hormon

normal. sama juga dengan alahan. alahan pun on off on off. sama macam sakit payudara. dont think negative k. saya time pregnant dulu pun sakit payudara on off on off

Normal je sis huhu first dia skit sbb nk lekat pstu dh lekat dia ok tp nnti bila hjung strt nk ada susu skit blik

saya dah 17weeks tp Masih sakit..normal x mcm ne?jarak kehamilan 7tahun dah lupa2 dlu preggy mcmna🙈

3mo trước

Kan siti..paling xsuka bila buka bra Kena Lepas pelan2 klu X hmmm mmg badmood terus🤣

Normal je sis..sye masa 7weeks-11w je kerap sakit..now dah 35w..tk selalu sakit..sakit pun sekejap ii je

Normal sis sbb dia akan jadi lembut utk mnampung susu badan nanti

normal sis... sya sblun 12 weeks dah tak sakit...

normal.. sye pn sakit skejap je..

normal..sy 34week dh x skit

normal klau x sakit