Kandungan 28 minggu perut tak nampak

Normal ke dah masuk 28 minggu perut still tak nampak? Org mcm x caya saya preggy huhuhu

77 Các câu trả lời

Kadang besar perut ikut badan ibu. Kalau kurus tinggi memang selalunya tak berapa nampak perutnya. Tapi nak dekat 9bulan selalunya perut cepat ja membesar. Jangan risau janji masa scan baby, besar ikut berat yang sepatutnya dan baby sihat 😁

Normal. Anak 1st dulu sampai nak beranak comel ja perut. Sy mengandung anak kedua. Dah 17 minggu still x nampak. Org sllu cakap, anak kdua dah mesti perut besar. Tidak utk sy.

2y trước

kecik kecik pun baby semua lahir 3kg+ kan 😅

sy pun perut kecik je wlpun 3rd tri...org pun xcya dh nk msuk 29w ....jimat duit xyh nk beli baju pkai yg sedia ada je...sbb semua baju still muat...baju saiz s je laa ketat tang perut law baju saiz m okey je🤭🤭

kita sama.. perut x berapa nampak..klu ckp 7 bulan org pandang atas bawah.. tp Allhamdulillah baby membesar ikut umur die..cuma bonda die je x naik2 badan langsung kene jumpa pakar pemakanan 18mei ni..hadoiii

Normal. Sy pun dah 7bulan tak nampak. Ni preg anak kedua. Yg sulung pun mcm ni jugak.. Jenis babybump kecik. Nanti 8/9 bulan baru nampak. Itupun org ingat baru 4bulan. padahal nak meletup dah 😂

sama mcm sy..28weeks skarang ..org smpai jumpa sy pun xprasan langsung tengah mengandung😅 tapi cek kat kk berat baby semua normal .alhamdulillah🥰🥰takpe sis kita enjoy je 😁

Abaikan jer yg penting kita tau baby kita sihat, cukup sifat dan ikut skala doktor baby kita dlm saiz normal 🥰 coz saya pun sama, saya yg ngandung dorang yang sibuk mana perut 🤪

Normal saja sis. Perut saya pun kecik je sepanjang mengandung. Janji doktor kata perkembangan baby ok. Tak perlu risau pasal saiz perut, setiap preggy mommies berbeza.

samela kita. sayaaa xnampak perut anak besar jee di dalam ... berat pun 1.4kg tapii perut ibu diaa tebal mungkin..... tu yg xnampakk hihi

3y trước

berT BBY ok ke sy 28 kcik dktor ckp sy risau

xnmpk xpa..janji doc kta bby membesar dgn sihat..nk plh bju pn sng.saya 28 mggu dh..tpi perut klu kta sedang tggu ari pn org percaya😂mayb sbb dah msk ank ke5 kut..