Baby gerak

Normal ke da 19w tpi tak rasa bby gerak? Tapi kalau scan aktif je dia? Ke sbb perut sy mmg buncit sebelum ngndung jdi kulit perut n lemak tebal? ##bantusharing #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #mommybuntu #pregnancy

2 Các câu trả lời

19 weeks awal lg. ikut badan jugak ade org kulit/lemak perut nipis so mmg rasa awal. lgpun 28 weeks baru nurse suruh mula kira pergerakan.

Normal je sb 19w msh awl lg utk kira pgerakn sis..yg xnormal bile start 27w spttnya dh blh kira pgrakn..tp xbgerak yg tu bhya