Cirit birit 35 minggu

Normal ke cirit birit 35 minggu ni? Seingat saya, saya makan sama je dengan husband tapi saya je cirit birit dia tak. Cirit birit pula tak serious macam cirit birit keracunan makanan sebelum ni. Ada yang cakap ni normal sebab due dah nak dekat. Betul ke mommies? Ada yang pernah rasa tak tanda macamni sebelum bersalin? #pleasehelp #seriusnanya

10 Các câu trả lời

sama la saya .. mkn bnyk sikit rase nk cirit birit. tpi saya pon ada mkn minyak kelapa dara yg ekstrak rasberi jenama d aura.. buatkan lagi bertambah cirit saya😅 sbb minyak tu kan function dia elak sembelit jgk. hadoii takut plk nk mkn lagi

Saya tengah alami pegi klinik sebab nak ambik ubat gastrik sbb cirit sekali rasa sakit perut tapi x kuat sgt dr scan dh ada contraction terus admit dan dh bukak 2cm..😂 btw due date sy 17/8

11mo trước

Belum lagi

sama mcam saya yg tengah duk alami skrang ni.makan sama je dengan famliy tapi saya je yg kena cirit birit.mak sedara saya cakap itu memang normal sbb dute dh dekat

Sama mcm sy dh 2 minggu cirit birit tp xteruk sgt boleh tahan.. sy due 30/8 harini perut mengeras terlalu kerap.. celah kankang pn rasa skit .. risau pulak

Sy pun mcm tu..skrg nk msuk 37w dh..duk membuang mcm crit brit dh lbh kurg sbulan...pdhal trmster 1 ke trmster 2 asyik smblit je

tgh mengalami tapi kalau teruk sgt sakit perut tuuu doc suruh gii hospital atau klinik check

same here. kdg mbuang cm cirit birit. pdhal mkn biasa je.

saya x cirit birit .. tapi kerap membuang .. saya 37w

11mo trước

saya pun kerap membuang seminggu dua ni.sehari tu bole 3-6x. tapi najis tu cair so bole dikatakan cirit birit la kan ? confuse sikit . nak pi klinik tkut kata benda remeh je. tggu tarikh next app la baru check haha

Cirit birit pn tande dh dkt due jgk

ade salah makan ke?

11mo trước

rasa macam takde sis, makan macam biasa je 😅 itu yang pelik. ramai cakap normal cirit birit dekat tarikh due ni