Braxton Hicks

Normal ke braxton hicks setiap jam sekali semasa 7 bulan pregnant? Perut mengeras

6 Các câu trả lời

Sy pn 27 .. tp sblm msk 27weeks ...3 ari sblm uh .. mmg ngeras sakit... Berak. Sakit mcm nk berak pn ada. G spital kena tahan I malam masuk ubat... Hilang kn rasa sakit. Ward tahan sbb takut nk terbesalin awal... Alhamdulillah lps shoot ubt dua kali... X teruk sakit ngeras uh.... X kerap... Sesekali je dtg

Sy pun baru 27w tapi rasa mcm mengeras je perut ni.. Bila maken besar, perut makin tegang. N kdg2 penat kerja pun blh jd jugak. Tp kalau die mengeras, then gerak ok, n sis x rasa sakit, normal je sy rasa.

Blh jdi tanda ii nk bersalin awal . So kena jga betul ii sis . Jgn stand to long so duduk terlalu lama . Jgn angkat berat ii bnyk kn rehat .

Sama la dgn sy. Cuma x sekerap smpai setiap jam. Sy 28w 1d. Kdng2 rase senak je perut. Perut mengeras . Mcm2 rase ade. Huhu

Kalo tiap jam tu cm tnda nk bsalin tu sis..

Stiap jam skali? Kerap ke sis

5y trước

Kerap juga tp sejam sekali je selama 15-30 saat. Kdg2 2 jam sekali. Nurse k.k ckp mcm tanda2 nk bersalin tp br 7 bulan