mohon penjelasan

normal ke bila rasa sakit pd tulang pelvis dengan bawah perut??bila baring nk pusing dari kiri ke kanan pon sakit..bila berjlan pon akan rase sengal2 pd bahagian tu..usia kandungan 37minggu..

15 Các câu trả lời

Sama dgn sy.,sy 33w..Skt gile bhgn pubic dgn bwh perut tu....Nurse n doktr ckp ank dh besar kepala stay kt bwh tu die akn tekan2 organ2 keliling tu.Sampaikan kaki sy keluar byk urat biru hijau ,timbul2 plk tu. sengal bila di pgg.xpe,kite sabar aje ye ,xlama dh ni 😘😘

5y trước

tula..nk menggayakan jln tu ngn sakitnye lgi..sabar ajela kn..kadang2 rase xnk brpusing dri posisi asal tu..tpi lenguh la pulak..ni semua kenangan terindah yg xsemua wanita dpt rasekannye kan??nnt baby da klua rindu pulak mase dye dlm perut... 😁

Sy sis, dr trimester ke2 dh sakit kt tulang pelvis tu, now dh 38w 4d.. Lg sakit.. Klu baring nk mngiring ke kiri@kanan sakit nya smpi gigil,nk bangun dr pat ddk pun.... Cangkung lg lah. Seksa.. Perot sy besar dr biasa sbb air ketuban lebih, bacaan 25cm..

5y trước

sbb air ketuban lebih..tu yg baby pusing2..sye doakan semoga Allah permudahkan segala urusan sis yeee..semoga semuanya baik2 aje...inshaaAllah..Allah permudahkan..

Ye normal sis.. sbb baby dh turun bawah dh tu.. anytime boleh brsalin... lgi dia ke bawah... lg dia tekan tulang pelvis kita... tu yg rsa sakit... apa2 pun take cre and smoga slmt bersalin nnti.. aamiin..

5y trước

terima kasih sis...tula..xde pngalaman lgi kn..tu yg tnye..risau kn...terima kasih juga doanya..aamiin..

Sy baru nk tanya bnda yg sama sbb sy bru alaminya sekarang..skrg dh 35w..semua kata normal lega rasa...

5y trước

tula..kita xde pengalaman..tu yg tnye...semua ckp normal..alhamdulillah...xla risau sgt kn?

Bg sy normal. Sy 32w, pn dh rasa sakit2 ni. Nurse ckp sbb kepala baby sy kt bwh dia menekan tu yg sakit.

5y trước

tq momy..berjln pon da mcm peguin da rase... 🤭 sbb nk gayakn sakit tu ngn perut lgi terboyot2..

Sy pn sakit mcm tu sis...2 hari lagi dah nk genap 36weeks.mmg x selesa..sabarr jerr laaa yaa😊

Sy pn tgh alami ni..since 37w dh rasa..skrg dh 38w..normal sis..

Sy pun sama sis.... 37week dh nie... Hari2 sakit....

terima kasih semua atas penjelasan.. 😘❤️

Normal sis sye pn mcmtu mmng seksa