Hamil 9minggu sakit tulang pinggul

Normal ke bila baring atau nak tidur sakit tulang pinggul ? Tak boleh baring tegak, kena baring mengiring.. kalau tak sakitnyaa tu aduh tak tahan.. duduk lama pun sakit sekarang ni.. padahal baru 9 minggu. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Normal sis sbb punggung Kita dlm proses nak mengembang... Nnt Bila perut dh besar dgn pinggang² skali sakit.. Akk suggest kn Bila nk duduk x kira time drive ke kt ofis ke or kat umah ke sis lapik dgn bantal bwh punggung 1, blkg pinggang 1 ye.. 😊

2y trước

Sama2. Take care