BERAT BABY 20 MINGGU

normal ke berat bby baru 260 gram ? ke kecik sgt . sy ada demam 4 hari sbb tu kurg mkn

6 Các câu trả lời

sama mcm sy , ms 20w hritu berat bby 270grm .. kalo ikt pd week 20, berat tu lewat 4hri . doc swsta yg ckp la .. tapi itu normal .. masih okay lg .. tkde ape yg perlu risau .. tapi kalo pergi kk, dorg akan bt kite lagi risau .. 😌😌 mulut tkde insurans 😅😅

2y trước

insyaAllah, amalkn makann yg sihat dan yg bagus utk kuatkan rahim.jaga diri.bykkn berehat.jgn bt keje2 berat. 🤗

xthula brt bby sy msa 20 xsilp sy 280norml kot

Baby sy 20 week 300 gram.. ikut doc normal tu

Normal kot, sy 18 week berat baby 200g.

2y trước

*bsr

alamak berat bby sye 400g 😱

2y trước

sama la..400g 😅

normal sis, baby sy 20w 270g..

2y trước

harap2 normal laa